psychotherapie volwassen

Coaching Volwassenen | Greet Hillen

Loopbaancoaching

Sleep jij je elke dag naar het werk? Dan zit er iets goed fout. Het goede nieuws is: we kunnen er samen iets aan doen! Je goed voelen in je job is fundamenteel voor je welbevinden en levenskwaliteit. Wil je daar ‘werk’ van maken, dan kan je bij mij terecht. Ik help je graag in je zoektocht naar je passies en je talenten, om deze optimaal te benutten en te beleven. Je kan hierbij rekenen op een diepgaande en authentieke aanpak. We stellen samen een haalbaar actieplan op dat je helpt om met veel vertrouwen belangrijke stappen te zetten in jouw loopbaan. Naast gesprekken in een gespreksruimte kunnen we ook samen bekijken of bepaalde thema’s behandeld kunnen worden tijdens wandelingen in de natuur.

Praktisch:

Werknemers en zelfstandigen kunnen gebruik maken van de loopbaancheques. Een loopbaancheque kost 40 euro en geeft recht op 4u loopbaanbegeleiding. Je hebt recht op 2 cheques binnen een termijn van 6 jaar. Je kan je loopbaancheques snel en gemakkelijk aanvragen via www.vdab.be/loopbaanbegeleiding of via de VDAB servicelijn 0800/30 700.

loopbaan

psychotherapie volwassen

Stress en burn-outcoaching

Stress kent vele gedaantes. Het is een complexe biologische reactie, die ver teruggaat in de menselijke evolutie. Dankzij de wetenschap hebben we er nu een goede kijk op, en kunnen we ook oplossingen bieden. Stress wordt pas een probleem als hij te lang aanhoudt en overheersend wordt. Dan loert burn-out om de hoek. Na een intakegesprek maken we een persoonlijk herstelplan op, dit is steeds maatwerk. We maken een balans op van jouw stressklachten, stressbronnen, ontwikkelnoden,… Op de website van de vereniging van erkende stress en burn-outcoaches (VESB) kan je nog meer lezen over de inhoud van een traject stress en burn-outcoaching: https://www.verenigingerkendestressburnoutcoaches.be/wat-is-een-stress-burn-out-coach/

Praktisch:

De behandeling en doelen zullen regelmatig geëvalueerd worden doorheen het coachingsproces. Indien nodig beslissen we samen om overleg te plegen met je huisarts. Een sessie duurt 1u en kost 60 euro.

Over mijMijn naam is Greet Hillen (°1982) en sinds 2012 ben ik werkzaam als loopbaancoach. Ik behaalde een bachelor psychologie (2003) en schoolde me later in oplossingsgericht coachen en recent ook tot stress en burn-outcoach. De laatste jaren coachte ik ook kandidaat-ondernemers bij de opstart van hun zelfstandige activiteit.