psychotherapie volwassen

Psychotherapie volwassenen | Leen Heylen

Psychotherapie volwassenen

Psychologische behandeling van volwassenen die last hebben van angst, depressie, burn-out, rouwverwerking, stress, chronische vermoeidheid, faalangst, verslaving en eetproblemen, stressklachten , werk gerelateerde problematiek , problemen in relaties of behoefte aan ondersteuning in persoonlijke ontwikkeling.

Psychotherapie volwassenen: Hoe ga ik te werk ?

Kiezen voor therapie is een weloverwogen stap. Het vraagt moed en roept ook wat angst op. In ieder geval is er een verlangen naar een andere manier van leven. Daarom vind ik het belangrijk om tijdens de kennismaking voldoende tijd te maken om jouw verwachtingen en mijn manier van werken te bespreken. Tijdens de intake werken we toe naar doelen die jij wil verwezenlijken in de therapie. Vanuit de Gestalttherapie, die contact centraal stelt, bekijken op welke manier jij in contact staat met jezelf, met anderen, jouw verleden,…

De bedoeling van therapie is om je bewustzijn te verhogen op lichamelijk, emotioneel, rationeel en relationeel niveau. Je komt hierdoor meer in contact met jezelf en jouw omgeving. De combinatie van deze twee vormen een krachtig middel om je manier van leven grondig te veranderen. In Gestalttherapie is er geen goed of fout. Het is vooral gericht om jezelf terug te herontdekken en bewust te worden van je werkelijke behoefte en hoe je die kunt vervullen.

Praktisch

De behandeling en doelen zullen regelmatig geëvalueerd worden tijdens de sessies. Hoe lang de behandeling zal duren, is afhankelijk van verschillende factoren.

Een sessie duurt 50 min en kost 60 euro.

leen heylen

Leen Heylen

  • Coördinator Ardeos Praktijk
  • Psychologe- Psychotherapeute volwassenen
  • T: 0478/286921
  • E: heylenleen@hotmail.com

Mijn naam is Leen Heylen (°1978). Ik werk sinds 2003 als lector aan de lerarenopleiding in Antwerpen. Sinds 2014 ben ik gestart als zelfstandig psychotherapeut.

Ik haalde een master in de psychologie (Universiteit van Maastricht) in 2000. Sinds 2013 ben ik gestart met een vierjarige Gestalttherapie opleiding (IVC Kortrijk). Dit jaar volg ik ook de opleiding rouwtherapie (KUL Leuven).

Ik sta voor je klaar

Contacteer mij